New Owner with Electrical Problem - Land Rover Forums : Land Rover and Range Rover Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-02-2018, 05:37 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
New Owner with Electrical Problem

Greetings all and Happy New Year! I am a new owner of a 1965 Series IIA 109" Wagon, and I had an unexpected and sudden issue with my truck last night. As I pulled into my drive, the car suddenly stopped. All the lights went out, and when I tried to re-start, the starter engaged but the engine would not fire, although it did turn over. Visual inspection revealed nothing unexpected under the bonnet. Battery charge is good. All electrical connections were intact.

Does anyone know what the problem might be? Ignition switch, possibly? Any help is greatly appreciated.
Cobrajetter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Land Rover Forums : Land Rover and Range Rover Forum > Land Rover Model Forums > Series Land Rovers

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Land Rover Forums : Land Rover and Range Rover Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help With an Electrical Problem leeharrell Freelander / LR2 3 03-29-2016 03:53 AM
Electrical Problem Leoncintron Discovery Series II 3 11-14-2013 04:14 AM
Electrical Problem rambo4 Discovery Series II 5 02-27-2012 10:15 AM
Electrical Problem? matthewpatz Discovery Series I 4 10-14-2009 08:28 AM
Electrical Problem Strazzman Defender 1 07-20-2005 08:00 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome