Land Rover and Range Rover Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

· Registered
Joined
·
229 Posts
Clonk

etrnly said:
When letting off the gas and the starting to accelerate again I get a horrible clonk sound. I think I might be my Ujoints.

Can anyone help?
I get similar sounds from mine even after changing all 4 ujoints , These trucks
have sloppy drivetrains,Inp shaft, etc..

I don't know if it is normal or not but most people who i speak to about that
problem experience the same thing in their own trucks.
 

· Registered
Joined
·
490 Posts
Sloppy might be the best word for describing it.

I get the same thing.

At 10k I had a clunk... at 160k I still have a clunk.

I know... I know... your problems is you let off the gas! LOL
 

· Underwater hockey is no dumber than any other spor
Joined
·
259 Posts
A clunk if fairly normal. I recently had my ATF flushed out w/ a machine that removes 100% of the old fluid and that seemed to make a marked difference.
 

· Registered
Joined
·
490 Posts
Roverdude...

A little FYI, I had that done once... once. The adapter was a special fitting for the Rover. The next time, I tried to have it done, they unfortanely misplaced the adapter and was unable to do it for me. They called the company to order another adapter... the gentleman from the company told them land Rover have not done well with the flush and advised not to do it.

Now, they either told me that because they did not want my business or they were being serious. I kind of took them at their word because if they were willing to turn away business... I was willing to belief them.

Who knows... you could be perfectly fine.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top