Land Rover and Range Rover Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Prepping for the Ebola Zombie Apocalypse
Joined
·
62 Posts
Discussion Starter #1
Trying to clean up the Disco a bit I used some degreaser on the engine, waited a few minutes and lightly sprayed it off with the hose. I crank her up and guess what, it's missing now and running like...doodie, to put it nicely.

It better be running well again in the morning after whatever I got wet dries out. Grrrrrrrrrrrr...:eek:
 

·
Premium Member
Joined
·
16,594 Posts
First degreaser when applied to any electrical connection can screw up the works. That being said, what color are your plug wires, if they are grey, in other word original, they will cause bad misfire cause when old water will make them short to the block at which time you need to install some 8 mm STI plug wires to make it run much better.
 

·
Prepping for the Ebola Zombie Apocalypse
Joined
·
62 Posts
Discussion Starter #3
Thanks, and yes, they are grey. 8mm coming in 2 days though...already ordered. :) And I took her out for a spin after letting her sit for a spell while I taped and coated the fender flares with bedliner. She's running fine again, but the service engine soon light won't go off.
 

·
Registered
Joined
·
106 Posts
If you want to see something cool, before you remove the old wires, pop the hood, grab your honey or a buddy and a spray bottle and a beer, start the engine spray the wires with a mist from the spray bottle, say "hey! Watch this", bottoms up the beer and rev up the engine. Lightning show.

Sent from AutoGuide.com Free App
 

·
Prepping for the Ebola Zombie Apocalypse
Joined
·
62 Posts
Discussion Starter #5
LOL! While it sounds like a hoot, I think I'd rather try that on YOUR vehicle or someone else's. If you're ever down close to SOuth Louisisana, let me know. I'll buy the beer. ;)
 

·
Premium Member
Joined
·
16,594 Posts
If you want any guidance on installing the new wires, shout.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top